Voedselpakketten in Lahore (MAART)

28 Maart mocht er voorafgaand aan de voedselpakketten actie die nu is opgezet door Stichting PECA al wat voedsel uitgedeeld worden door Stichting PECA in de sloppenwijken van Lahore. Het gaat om het voorzien in de voornaamste behoeften van de aller armste Christenen in Khaliq Nagar. Door dat veel christenen moeten leven van een dagloon kunnen ze niet meer voorzien in hun basisbehoeften... Ze kunnen door de strenge maatregelen rondom COVID-19 niet meer aan het werk... Hierdoor gaat de weerstand van de Christenen erg achter uit en worden ze extra vatbaar voor het virus. Stichting PECA wil er zijn voor deze christenen, hier is uw steun voor nodig. 
Met voedselpakketten van €15,00 kan een groot gezin in Pakistan 10 dagen leven, stichting PECA wil zo'n 300 gezinnen steunen en helpen in deze lastige tijd, uw steun is daarbij erg hard nodig. 
Als u doneert geld doneert naar NL19INGB0006519630  onder vermelding van: 'Corona' dan kunnen wij met uw financiële steun voedselpakketten uitdelen. Daarnaast is uw gebed ook erg belangrijk, wij vragen u om aan deze christenen aan de andere kant van de wereld te denken in uw gebeden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.