Gevolgen wateroverlast nog altijd groot

Nog elke dag ervaren de mensen in Khaliq Nagar de gevolgen van de heftige regenval en het wateroverlast als gevolg in het najaar. Huizen zijn verwoest, gezinnen leven op straat en er is een groot gebrek aan voedsel en andere eerste levensbehoeften. Het onderstaande filmpje laat zien wat de situatie is in de sloppenwijk en hoe de lokale mensen de nood ervaren. 

De verwachting is dat noodhulp ook in de komende maanden nodig zal zijn, begin 2023 zullen er nog steeds veel mensen zijn zonder werk, geld en dus ook voedsel. Samen met Max Maakt Mogelijk is na de ramp een noodhulp actie opgezet die nog steeds actief is! 

De mensen van project: 'The Saviours Welfare' en ook het team van Stichting PECA in Nederland ervaren de samenwerking als zeer positief en zien een combinatie tussen de praktische steun van het project in Pakistan en het grootte internationale netwerk van Max Maakt Mogelijk. 

Wij hopen dat u ook in de komende tijd via Max Maakt Mogelijk of Stichting PECA uw steun wil geven voor de voedselpakketten actie. Ook willen we u vragen te bidden voor de mensen in de sloppenwijk die het extreem lastig hebben, ook nu het weer kouder wordt in de sloppenwijk. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.