4e adventszondag, uitdelen kerstpakketten

Zondag, 19 december was de vierde adventszondag in de Saviours Church. Een gemeentelid heeft toen de 4e adventskaars aangestoken. In de dienst was middels onderwijzing, muziek en lezen veel aandacht voor het kerstevangelie. Het is mooi om te zien dat het rond de kerstdagen nu mogelijk is om in beperkte groepen toch kerkdiensten te kunnen beleggen in Saviours Church. 

Na de kerkdienst hebben alle gemeenteleden een kerstpakket ontvangen voor tijdens de kerstdagen. Hierin zaten verschillende levensmiddelen zoals u in de fotoreportage hieronder kunt zien. Voor de allerarmste Christenen in de sloppenwijk van Lahore is het erg lastig om aan werk te komen en te voorzien in de noodzakelijke levensbehoeften. Daarom is deze kerstpakkettenactie een welkome aanvulling op de noodhulp actie die nog steeds loopt. 

De eerste kerstpakketten zijn nu verdeeld, met uw hulp kunnen we er rond de kerstdagen nog meer uitdelen! U kunt via de website of onze gegevens een gift overmaken onder vermelding kerstactie 2021. Wij zijn heel dankbaar voor uw steun! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.