Eind van het schooljaar, begin van een nieuw schooljaar

Het schooljaar is voorbij, eind maart, begin april eindigt jaarlijks het schooljaar. Eind april begint het nieuwe schooljaar. De rapporten werden uitgedeeld en de kinderen die klaar zijn met de basisschool of het voorgezet onderwijs krijgen hun diploma. Mooi om te zien hoeveel kinderen (Christelijk) onderwijs kunnen ontvangen en hoe veel kinderen zo uit de cirkel van armoede gehaald worden. 

Voor het nieuwe schooljaar zijn er al veel extra aanmeldingen. Er zijn 70-80 kinderen die willen instromen op de Savioursschool en komend jaar op basisschool willen starten. Dit brengt voor ons project ter plaatse vele extra kosten. De ruimte in het pand is er en de docenten zijn er ook voldoende. Alleen de grote van de groepen wordt groter van 25 naar ongeveer 35 kinderen per klas. 

Dit brengt voor ons project verschillende extra kosten zoals schooluniformen, schoolboeken, bedden voor in het hostel (een deel van de kinderen verblijft hier), schrijfmateriaal, computers en verschillende andere kosten. De ouders van de kinderen kunnen niet altijd school geld betalen, vaker niet als wel. Hierdoor zijn we vaak afhankelijk van de steun in Nederland om in deze kosten te voorzien. 

Wij vragen graag om uw steun voor deze schoolkosten voor het nieuwe schooljaar. Ook vragen wij u te bidden voor de kinderen die in het nieuwe schooljaar ook willen leren lezen, schrijven, rekenen en vele anderen dingen. Boven al hopen we ze kennis te laten maken met het goede nieuws! En hun te willen leren dat ze een Vader in de hemel hebben die voor ze zorgt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.